Hemma hos Wardins V45

Ja, nu har det gått nästan 10 veckor sedan vi skrev något igen. Ni kanske tänker att vi har gått i ide!? Så är inte fallet!
Just nu känns det som om vi jobbar för fullt trots att det är färdigskördat men det är härligt när det spirar kreativitet och idéer från flera olika håll.
Häng med så ska du få höra!

Årets äppelskörd har varit fantastik

För det första vill vi rikta ett stort hjärtlinnerligt tack till ALLA er som var med och gjorde Mekelsmäss och Konstnatten till något helt magiskt!
Utställare, medhjälpare, familj, de andra utställningsplatserna och framför allt TACK till er som kom och besökte oss!
Vi på Wardins är helt överväldigade, våra utställare är så nöjda och vår lille smale väg mellan Jäla och Falköping fick en chock!
“Vi ljuger inte för mycket, om vi säger att vi hade över 5000 personer som besökte oss under sista helgen i September” som Sven-Åke brukar säga!
Helt makalöst, trots pandemin! Hos oss hade vi enkelriktat, med kartor. Vi hade ett maxantal inne på området och vi är så stolta och glada att ni som besökte oss, accepterade detta trots 10 min kö i perioder. TACK!
Tack till Jäla Kvarn, HjortHomeDesign, Jäla Prästgård, Jäla Kyrka, Galleri Palmqvist och Duvereds kött för ett magnefikt samarbete!
Nästa år… då kör vi igen!

Men vad händer nu då?
Jo:
Handelsplatsen i Od har startat, en liten saluhall där du träffar några ur nätverket Taste the Countryside, nämligen Wardins Gårdsprodukter, Redvägs Bageri, Knalten, Duvereds kött och Mapetite Cantine des Alpes. Bara ett jämnfotahopp därifrån ligger också Textil i Od känner man sig lite hurtig så är det bara ett snabbsprång till BokCaféet i Od och lite längre bort har även Storegården, Blommor och Jord och Alboga choklad öppet.
Tiderna som gäller på Handelsplats Od är Lördagar 10-14 och vi avslutar säsongen med Adventsmys helgen den första Advent! Då kommer det att finnas fler på plats också.

Vi ska ha Julmarknad! Lördag och söndag den 3 advent kommer vi att ha en stor final på året! En julmarkand här hemma på gården. Man kommer också kunna besöka Jäla Prästgård, Jäla kvarn och Duvereds Kött under samma tider.
Förhoppningen är att du ska kunna åka häst och vagn mellan ställena, så ställ bilen på någon av våra parkeringar och njut av en hästskjutstur! Parkering gäller på de anvisade gårdsplanerna.

Hemma hos oss kommer du att möta:
– Wardins Gårdsprodukter, förädlade produkter, struvor och förhoppningsvis grönkål.
– Min egen Design, smycken i stål och pärlor
– Pippitröjan, stickade barntröjor, mössor och polos.
– Sweets by Emma, hemgjorda chokladpraliner, kakor och julgodis
– Åsa Johansson, Lammskinnsprodukter
– Kent & Vivianne, välrörd, len honung, vävda mattor, stickade strumpor och hemslöjd.

– Marianne Alfredsson- Dörrkransar
– Huset på Heden – Ljuslyktor och heminredning
– Mats Kristrup, trähantverk
– Eva Hallin, tomtar, ljus och kakfat
– Daniel Björkander, nyckelringar

– Eva´s Ca´f´e, ligger i brygghuset och där kan du köpa glögg/kaffe, hembakta kakor och korv & bröd

– Tomten, har du glömt att lämna din önskelista? Passa på här!

Kom och få den där lantliga julkänslan, med julmusik, hemgjort och tomten!

Öppet
Lördag 11 december 11-17
Söndag 12 december 11-17

Rekoringar
Vi fortsätter som vanligt att åka på våra rekoringar i Floby, Falköping, Broddetorp, Herrljunga, Borås och Fristad.
Passa på att handla gott till dig själv på jul eller varför inte köpa någon av våra presenterbjudanden? Kolla in våra sociala kanaler för att se när och vart vi håller hus!

Digital Julmarknad – med utlämning i Od eller hemleverans till dörren.
Äger rum på facebooksidan “Taste the Countryside firar Jul” kolla in den!

Som ni ser så är det många roliga saker på gång och vi kokar, syltar och bakar däremellan, ibland med hjälp av en liten trädgårdsmästare.