Hemma hos Wardins V 24

Just nu har vi en trädgård som bara exploderar i försommarblommor, vacker sallat, utplantering av bönor, kålväxter och andra goda saker!

Potatisen är på väg upp och likaså lök och andra rotfrukter. Äppelträden har blommat färdigt och ni må tro att det var ett ordentligt surr där ute under de varma dagarna.
Oskar, Frida, Simon och Matilda har fått vara med och passa den första svärmen från en av våra bikupor och på en bikupa har vi nu ställt på 3 skattlådor! Bina gör helt klart nytta i trädgården och ännu mer nytta kommer det att bli för vilken dag som helst slår hallonblommorna ut.

Sedan förra inlägget så har vi haft öppet under morsdaghelgen, alldeles lagom mycket folk var i rörelse, Emmas tårtor gjorde succé och tro det eller ej, men vi har mycket tomatplantor kvar!

Men nu kanske ni undrar när vi har öppet nästa gång?
Jo, men här kommer en hel lista:
Varje Torsdag från och med nu mellan 11-15 & Lördagar 11-15
Lördagarna kommer vi också att finnas på Malta Johannatorghandel i Falköping mellan kl. 10-13 med start första helgen i juli.
Men som en försmak så kommer det att vara en Midsommarspecial redan nu på lördag mellan kl 10-14! Missa inte chansen att handla midsommarmaten direkt av din lokala producent!

Vi kommer också att ha öppet några söndagar under sommaren. Håll koll på sociala medier och på vår flagga nere vid vägen!

Givetvis finns vi på de olika Reko-ringarna!


Vi kan rekommendera Tordagsturen från taste the countryside´s alla företagare. vill du veta vilka som har öppet? Kolla in HÄR

Midsommar är i antågande och vad passar inte bättre än en midsommarkasse?
Till rekoringarna och hit till gårdsbutiken kommer man att kunna beställa just denna. Den kommer att innehålla: Grön och röd krispig sallat, gräslök, litet knippe dill, och det bästa till de färska jordgubbarna GRANSKOTTSSIRAP ! Den kan också innehålla lite andra försommarprimörer.

Passa också på att införskaffa rabarber för att stoppa i frysen! Vi har gott om det och just nu är de alldeles perfekta.

Bilderna från veckans inlägg, har vår nya volontär Moa tagit. en glad hanverkstjej som vill lära sig mer om vad naturen har att ge.
Hon sökte sig till oss via en organisation som heter WWOOF, vill du veta mer? Kolla in HÄR!

Hoppas att vi möts!