Hemma hos Wardins V 21.

Full fart framåt! Ja så känns det just nu.

Precis nu, sätts det långa rader med rödlök, planteras ut sockrerärtor, fräser i de dyngsura bäddarna, bakas fröknäcke till Reko-ring och förbereds inför morsdag-helgen!

Vi har premiäröppet för säsongen under morsdag-helen
Lördag den 29 maj, kl 11-16
Söndag den 30 maj, kl 11-16


Under helgen kommer vårt fik vara öppet med matigare våfflor,
dersert-våfflor och kaffe.
Dessutom gästspelar Sweets by Emma som gör otroligt goda tårtor. Så varför inte ta med mamma eller någon annan kär vän på en kalasfika!?
Förhoppningen är också att äppelträden står i full blom!

På plats kommer det att finnas plantor till försäljning. Vi har buskar, grönsaker, sättpotatis, blommor och några träd.
Tomater i flera olika varianter och för dig som läser just det här inlägget och uppger “Wardins 25år” i kassan får 25% rabatt i på just Tomater

Det kommer också att finnas lite lokalt hantverk utspritt i trädgården.

Givetvis tänker vi på covid och att hålla avstånd! Trädgården är stor och gott om yta finns det att vara på, men var beredd på att en viss köbildning kan ske! Vi vill ju att vi alla ska känna oss trygga och säkra!

Passa också på att besöka Duvereds kött i Öra och Prästegården i Jäla. Dessa ställen ligger bara ett par km från oss. Sedan finns det flera i nätverket Taste the countryside som har öppet. Kolla in deras hemsida HÄR!

I övrigt så hittar ni oss på de olika Reko-ringarna. Det börjar dyka upp lite bladgrönsaker, men forfarande är det mest vårt lager av marmelader som erbjuds. Kanske det kan vara en bra present till Mor?

I helgen gjorde vi ett otroligt roligt samarbete med Prästggården i Jäla, Svenska Kyrkan i Fallöpings pastorat och Skogsenergi.
De höll i workshops & skogsbad och pilgrimsvandring, medan vi stod för maten. Vi ser fram emot nästa project vi kan genomföra tillsammans!

Hoppas att vi ses!
/Maria & Sven-Åke